7/1/09

Puzzles

"İlerde kendi barımızı açacağız. Kapanış saati son müşteri çıkış saati olacak. Kimseyi kovmayacağız. Evet. Barın adı da Puzzles olacak..." demişti bilge bir Barney Stinson (How I Met Your Mother)'da..

Kafayı puzzle ile bozunca aklıma geldi. Para yok evde dhaa çok vakit geçirelim - ama bir şekilde daha az WoW oynayalım - düşüncesi ile aldık Puzzle'ı geldik eve. Nar misali 3000 parça (pazardan aldım bir tane...) Genelde hep dünya haritası falan yapmayı severim, bu sefer değişik böyle sualtı manzarası olan bir tane bulduk aldık. Ahanda bu :

Neyse ki dış çerçeveyi bitirdik haftasonu da , ...şimdi işin esas sinir bozucu kısmı : kalan ~2750 parçayı tamamlamak. Grileri toplayayım yunusları yapayım dedim, ulan hepsi birbirine benzeyen tonla gri parça..nereye koyacan? Bi de bu kolay olanı, neredeyse aynı renklerde olan puzzle'lar var. Salonun ortasında duruyo, yarın öbürgün lazım olacak masa, nereye koyacaz ne yapacaz düşünmek lazım. Neyse bitince (biterse) yaşanan sıkıntılara değecek :) Günde 5 parça koyabilsekkkk....

No comments: