1/12/09

Weekend

Haftasonu güzelce yattım antreman da olmayınca. Özlemişim valla her haftasonu günü de sabahın köründe kalkmak durumunda olunca, gebeş gebeş yatmaya fırsat bulunca kullanıyosun :)

Unborn...Should not be born diyecem o olacak. Ulan ben bi korku filminde korkmuyosam, tam tersi kalkıp gülüyosam filmin orta yerinde, film iyi değildir. Hayır kız güzel bi, ona da fazla oynamamışlar. Puanı -2'den -1 e çekebilirdi. Gitmeyin yane yazık paraya. Bolt'a gidin bak o güzel film. Köpek kendini süper güçlere sahip zannediyo. Arkadan yaklaşıp boyna bi pençe indirmesi vs. gibi hareketleri yaparken (ya da yapamazkenki) sahneler süper :) Bi de A.R.O.G. var...Geçen film gibi "uzun bir reklam filmi" düşünüp çakması 1 saniyeden fazla sürmeyen komik ama çerezlik espriler. Güldük gülmesine de, şöyle izledikten 2 gün sonra düşünüp de "puahaha" güleceğin espri yok. Halbuki "Aramızda Ajan Var" (Burn After Reading) öyle miydi?

Bi de kalkıp çalışınca haftasonu başladığı gibi bitti. Hatırlıyorum hatta Cuma günü kendime "ulan 3 gün sonra Pazartesi yine ya" diye hayıflanıyodum az kaldı :)

Araba serviste bekliyo garibim. Ulan bundan sonra Murat'tan başkasına binmem, ne güzel bakkaldan dahi parçasını alırsın. Mis.

No comments: