9/11/08

2008-09 sezonu

Geçen haftaki test antremanı(!)ndan sonra, bu haftasonu artık sezonu açıyoruz. Yazlık keyifleri torbaya koyup tozlu raflara kaldırırken, shoulder-pad'leri, kaskları, topları (gerçi bizim takım sözkonusu olunca tekil : "top" tan bahsedebiliriz ancak ama...o ayrı bi hayıflanma konusu), kramponları günışığına çıkaracağız.

Yeni malzemeler geldi yazın. Geçen seneki malzemelerin %20'sini (iyimser bi tahminle) bizim çocukların kaybetmiş olacağını düşünürsek, çok faydalı olacak bu yeni malzemeler. Bi de kalkmış forumdan "ganküm herkes bana yazsın kimde ne malzeme var bilelim"...Nasıl yani? Bilmiyo musunuz kimde ne malzeme var? Kime ne verdiğinizi...Neyse diyecek birşey yok artık. Sonra "Koç niye Yürüt(eme)me Kurulu diyosun?", "niye Başkanlarla geçinemiyosun"...ulan geçinsem kimbilir neler gelecek başımıza.

--Hayıflanma molası 

Geçen sene finalinde, soldaki fotoğrafta uzatmalarda 14-14 eşitliği yakalamışız. Gündüz başlayan maç gece karanlığına kalmış. İlk ekstra denemesini Kırmızı kullanmış - ve başaramamış. Biz ekstrayı denemek üzereyiz. 2 saniye sonra hurra çullanıp bu ekstrayı alıcaz..topu topu 3 yard...yani yürüsek alırız..ve sonrasında öyle çömelmiş oturduğum yerden fırlayıp koşacağım sahaya, şampiyon olacağız. Sabaha kadar içeceğiz...

Da bilindiği üzere (inan tersi olsa şimdiye CNN'de falan çıkarmıştık kendimizi, yani haberin olurdu) işler böyle gitmedi. Üniversite liginde kazanmış olsak da, pro lig'de kırmızı bu sefer daha iyi oynadı, ve daha önemlisi maçın sonuna kadar asıldı - bizden de fazla. 

Bu sene idmanların geç başlaması, daha tatilden dönemeyen yumurcaklar, iş mevzuları...yaz boyu ağırlığı umursamayan yine aynı yumurcaklar...Okulun - ve kulubun dolayısıyla - idari yapısındaki değişiklikler..umursamayan yumurcaklardan bahsetmiş miydim?. ve Napolyon'un dediği gibi "para, para, para " (lan yoksa ben miydim diyen?)...gibi mevzular sebebiyle seneye biraz sıkıntılı başlıyoruz.

"Oyunlarda değişiklik var mı" mı? Olma mı...Başka başka koşu oyunları ekleyecez bu sene....Hala öğrenemediniz işin "oyunlar" değil "oyuncular" olduğunu.
Hayırlısı olsun...

2 comments:

Anonymous said...

hayırlı olsun blog...ilter

bide buna bak peja23.blogspot.com

Anonymous said...

q ile tabi:)